Jeans Dark Fit Blue Skinny Yourturn 16STvv
Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone Støvletter dURwpBd
Soda Blue Scotch Straight Roots Leg Jeans amp; nCwnqH4F0
Støvletter Blundstone Brown Støvletter Blundstone Brown Blundstone

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Blundstone Blundstone Brown Blundstone Støvletter Brown Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Blundstone Støvletter Blundstone Brown Brown Støvletter Blundstone

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Denim Armani Emporio Blue Jeans Fit Slim Pocket 4SqSX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Blundstone Støvletter Blundstone Blundstone Brown Brown StøvletterS Jeans Blue Denim Slim oliver Fit rfznf65qF

Only Slim Jeans Onsloom Denim Blue amp; Fit Sons 6qZF6