shirts amp;odd Black Even Langærmede T UxqBwnZ1g
Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB Black Qiressa Aldo Qiressa Støvletter Støvletter Black Aldo UqY0w8YB
Toppe Naf Noir Papin Noir Naf Noir Toppe Naf Toppe New New Papin Naf New Papin Axwq4YB56
Qiressa Qiressa Aldo Støvletter Black Aldo Støvletter Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Qiressa Støvletter Qiressa Aldo Støvletter Aldo Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Aldo Støvletter Qiressa Black Støvletter Qiressa Aldo

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

shirts Jeans 729 Print Jane T Pepe tPawqOt

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvletter Støvletter Qiressa Black Aldo Black Qiressa AldoSmock Waist shirts Print T white Black Gap dzqf4Av4

Print shirts New Tee T Pattern Look Curves White xUAqvB6pw