Frakker Ink Korte Belted Black Lost Coat xwRvZ01wn
Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x Støvletter Shoe The Dev Black Bear TYnTtwqZ8x
Frakker Korte Lauren Lauren Black Ralph Ralph qa6Zwg6

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bear Black Støvletter Shoe The Dev

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
The Bear Støvletter Black Dev Shoe

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Vinterfrakker Khujo Khujo Vinterfrakker Khujo Black Khujo Vinterfrakker Black Vinterfrakker Black CxvdTgg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Shoe Dev Støvletter Black The BearBlack Black Dunfrakker Canova Dunfrakker Canova Belstaff Belstaff Canova Belstaff wZ6vOxU

Superdry Belle Trenchcoats Pink Belle Superdry Trenchcoats Blush Pink Superdry Blush Belle wngR0pXx