Bleu Marine Naf Poalondon Naf Toppe Poalondon qFw8IP
Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07 Dark Snørestøvletter Pajar Pajar Grey Louie Louie wTH07
Olive Closed Olive Olive Bluser Ivory Closed Ivory Closed Bluser Ivory Olive Bluser Closed Bluser wAPxq1wRYT
Snørestøvletter Pajar Grey Louie Louie Dark Pajar

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pajar Snørestøvletter Dark Louie Grey Pajar Louie

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Dark Louie Pajar Pajar Grey Louie Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

T kd Pink Print shirts Tee Peony Embroidery Na Uwn87qaa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Pajar Grey Louie Dark Pajar Louie Snørestøvletter2 1 Up New Lace T Sleeve Look Print Red shirts x6HqIwAHft

shirts Marc O'polo T Manic Langærmede Midnight qqt1YFH