amp; Jones black Statement Hættetrøjer Jack Brown v4wqpU8
Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q Snørestøvletter Hiking Tommy Hilfiger Boot Lewis Orangeade Hamilton XtPwPrx0q
Black Onstodd Only amp; Hættetrøjer Sons gIww8ZqfP
Hiking Hamilton Orangeade Lewis Hilfiger Boot Snørestøvletter Tommy

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Boot Hilfiger Hiking Lewis Tommy Orangeade Snørestøvletter Hamilton

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Orangeade Tommy Lewis Snørestøvletter Boot Hiking Hilfiger Hamilton

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grey Dark Strikpullover Industries striktrøjer Petrol wqfFB8x

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hilfiger Hamilton Boot Hiking Lewis Snørestøvletter Tommy OrangeadeSweatshirts Blue Jack Jones amp; Goblin OwBBAq

Jack amp; Jones Jack Orange amp; Hættetrøjer Jones ffxq4w1