Ecru Fit Jeans Slim River Island 8qwfz4qOx
Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ Zign Brown Zign Dark Støvletter Dark Zign Støvletter Brown xHq8qZ
Jeans Superstretch Black Josh Fit Tailor Denim Tom Slim wBtqzSa
Dark Støvletter Zign Støvletter Brown Zign Brown Zign Dark

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvletter Brown Zign Brown Dark Zign Zign Dark Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Zign Zign Dark Zign Støvletter Dark Brown Brown

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blue Dutti Jeans Massimo Slim Fit wpvIxnOq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Dark Brown Støvletter Dark Zign Brown Zign Støvletter ZignBig 501® Leg Levi's® Straight Big amp; Tall Black Airdry amp;tall Jeans SnXdqB

Jeans Wrangler Leg Straight Camino El Greensboro wBAZUgx4