Sweden shirts T Fleek Jeans Of Black Tiger Print 1n7w5q
It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH It Snørestøvletter Call Black Malsburg Spring 4aw6nd1qH
Tee shirts T Core Blue Guess Navy Langærmede HPxqgIxw5
It Spring Black Malsburg Call Snørestøvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Snørestøvletter Malsburg Black Spring It Call

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Snørestøvletter Call It Spring Malsburg

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans Indicode Basic Navy Alain shirts T Td7dBqxRw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Snørestøvletter It Malsburg Spring CallLogo Print Wrangler T Risk High shirts Tee Ringer Red 1C7R7xwqU

Gant Contrast Poloshirts Contrast Black Gant Collar YgqWpOw