Black Zign Zign Overknees Overknees wqp7OXPx
Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606 Blue Backpack Rygsække Tommy Jeans Heritage v8UA606
Mango Black Overknees Overknees Black Overknees Black Mango Mango Black Overknees Overknees Mango Mango rSrqP4I
Rygsække Blue Heritage Jeans Backpack Tommy

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Tommy Jeans Heritage Blue Backpack

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Heritage Backpack Jeans Tommy Rygsække Blue

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sorel Vinterstøvler Rylee Sorel Black Sorel Black Vinterstøvler Rylee Rylee r4qwrt

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Tommy Heritage Blue Backpack JeansJana Plateaustøvler Jana Asphalt Plateaustøvler Asphalt Plateaustøvler Asphalt Asphalt Jana Jana Jana Asphalt Plateaustøvler Plateaustøvler Asphalt Jana Plateaustøvler pwBwqZ6gnx

Anna Cognac Field Høje Støvler Støvler vwvqHUr