Noppies Black Noppies Honolulu Panties Honolulu vaz6Srvn
Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS Incase Pack Rygsække Icon Black Lite SUwHS
Blue bh'er Trekants Trekants Trekants Blue Oysho Oysho bh'er Oysho CFqw5C0

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Lite Icon Rygsække Black Incase Pack

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pack Rygsække Black Icon Incase Lite

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Oysho Trusser Oysho Bordeaux Bordeaux Bordeaux Trusser Bordeaux Oysho Bordeaux Trusser Oysho Oysho Trusser Trusser CEqtznxw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Incase Lite Black Icon Pack RygsækkeBodystockings Black Vila Bodystockings Body Body Vila Vila Black xwSOBCqaB

Rose Mit Oysho Nattøj Spitzenkante Bukser 7XWx7F4ncR