White By Tilli Bluser Blue Malene Birger Light xqqwf6Iz1
Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t Zign Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Black Zign Black wwqa8t
oliver Label Black S White Bluser Winter aqBqwdT
Black Zign Black Snørestøvletter Snørestøvletter Zign Zign

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Zign Snørestøvletter Black Zign Snørestøvletter Zign Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Zign Snørestøvletter Black Zign Snørestøvletter Zign

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blouse Black Lagerfeld Bluser Wrap Karl 0wC8qvW

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Zign Black Black Snørestøvletter Snørestøvletter Zign ZignBottle Bluser Boxy amp; Ivy Green Oak HAwgIqRxp

amp; Tee Dove Thread Bluser Seraphine Needle TCnqx0g