Sloggi Wow Hipster Malaga Trusser Comfort rqHZzwr
Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx Vinterstøvler black 1964 Pac Nutmeg Sorel Eqa1WUx
Lingerie Push Dark Stella bh'er Blue up Mccartney Ink RBwqAxSq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pac Nutmeg Vinterstøvler black 1964 Sorel

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorel 1964 Vinterstøvler Nutmeg Pac black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Haute bh'er Hunkemöller Siren Red Bøjle OqOtY8P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

black Sorel Nutmeg 1964 Vinterstøvler PacHicks Navy Matte Gilly bh'er Trekants Band XwURwCdxq

Freya Balconette Ballet bh'er Patsy Pink rrnqwZaB6A