shirts pink Laly Print Rose Pomkin T ZWwUpBqng
amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A amp; Tan Melvin Rico Støvletter Hamilton dnAf1A
Mamalicious Langærmede June shirts Black Mlsuzie T WrrYwEBq
amp; Tan Rico Støvletter Hamilton Melvin

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Tan amp; Melvin Rico Støvletter Hamilton

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rico Støvletter Tan Melvin Hamilton amp;

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

T Youth shirts Langærmede Native Rust v8wg8x

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Melvin Støvletter Rico amp; Tan HamiltonÄrmeln shirts Langen Black Langærmede Mit T Only q0E7nwZUx

Heritage Rugby Ivory Navy Poloshirts crew Top J 5OxPwaHqO