Long Black Jeans Klein Calvin Down Parkaer gYFSFUa
Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E Gummistøvler Navy Viking Matros white Ii qxaWU0E
Dark Superdry New Parkaer Green Military 1w1vBtY
Gummistøvler Navy white Matros Viking Ii

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Ii Matros Gummistøvler Viking Navy white

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Navy Gummistøvler Ii white Matros Viking

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Dark Vrai way K Parkaer Eiffel Le Green wU4XHqX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Navy Viking Ii Matros Gummistøvler whitePuffer Duvet Ulla For Vinterfrakker Black qYfgBnaw

Dark Parkaer Brick Funky Buddha Parkaer Buddha Funky Dark Zxn7gq