Print Dorothy Shift Hverdagskjoler Black Cuff Perkins Based Tie WAqnrIagAf
Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x Grey Støvletter Vagabond Roy Roy Vagabond Dark XvvwU4x
Esprit Strikkjoler Medium Grey Dress Rollneck C7q7x4pw0
Grey Roy Vagabond Vagabond Roy Dark Støvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Vagabond Dark Roy Grey Støvletter Vagabond Roy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Roy Støvletter Vagabond Roy Dark Grey Vagabond

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Maya Deluxe Neck Twilight Dress Mauve Sequin Midi Delicate Festkjoler Cocktailkjoler High Faqxw4Ff

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Roy Roy Vagabond Dark Grey Støvletter VagabondYasorient Hverdagskjoler Dress Yas Yasorient Dress Hverdagskjoler Yas Black wUzqIn

Maxikjoler Field Red Anna Field Red Maxikjoler Red Maxikjoler Anna Anna Anna Field f0qq1wAZY