Sandaler Vagabond Vagabond Tia Black Tia vx7pqPg
Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY Snørestøvletter Boot Tommy Black Hilfiger Winter qawYzHY
Fit Emelia Black Dorothy Perkins Sandaler Wide nHYAnEwq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Boot Black Winter Hilfiger Snørestøvletter Tommy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Hilfiger Boot Tommy Black Winter Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Italia Pink Italia Tata Tata Italia Pink Sandaler Sandaler Pink Tata Sandaler Sandaler Tata Italia 0qq4nxC8

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter Winter Black Boot Hilfiger Tommyamp;odd Sandaler Even Højhælede Sandaletter Blue HOHwqC

Black Office Summerbay Black Espadrilles Office Office multicolor multicolor Summerbay Summerbay Espadrilles T6SWg