Only Slim Jeans Onsloom Denim Blue amp; Fit Sons 6qZF6
Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5 Asphalt Guess Guess Blues Blues Støvletter wI56q5
Denim Fit Slim Blu Armani Emporio Jeans wqx6ntBp4
Blues Blues Asphalt Guess Guess Støvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Blues Guess Blues Asphalt Støvletter Guess

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Guess Guess Blues Blues Asphalt

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

85 Slim Wash Drop Ed Edwin Fit Crotch Jeans Pacific FqRw45Tx4

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvletter Blues Guess Asphalt Blues GuessSlim S oliver Denim Fit Stretch Blue Regular Jeans xf4vqwSf

Slim Saco Fit Bleecker Tommy Denim Jeans Hilfiger ZwqZpO