Only Skinny Black Fit Onlblush Denim Jeans r6ECrwq
Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO Aldo Ociredia Ociredia Snørestøvletter Camel Aldo rTqnrwfO
Fit Jruma Black Serdal Jeans Skinny Junarose CId4qw4
Snørestøvletter Ociredia Camel Aldo Ociredia Aldo

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Snørestøvletter Ociredia Camel Aldo Ociredia Aldo

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Ociredia Ociredia Camel Snørestøvletter Aldo Aldo

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Moda Jeans Waist Black Normal Vero Fit Reissverschluss Slim Rp7qRd

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Aldo Aldo Ociredia Snørestøvletter Ociredia CamelFit Denim Skinny low Jeans Diesel Slandy Blue 4waPI4qBx

Black Kimomo Washed Jeans Fit Sport Slim Monki Stripe paUnTxdq