Tåsplit Sandaler Pewter M Lazamani Lazamani Sandaler wFqzPEIxE
Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf Træningssko 260 black Grey Inov 8 lite F TqR7Rf
Black Black Nieten Pieces Sandaler Sandaler Pieces Pieces Nieten 4x51xzUwq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Grey Inov F Træningssko black 8 lite 260

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
8 Træningssko Inov lite black F Grey 260

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Højhælede amp;odd Sandaletter Even Black Sandaler v1C5wCqxfd

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

lite black 8 F Træningssko Inov Grey 260Look Red Højhælede New Rainy Bright Sandaletter Sandaler d4YwHEwq

Sandaletter Stage Look Fit New Sandaler Wide Højhælede Black 4OXqnw6Tx