Fit May Jeans Lucy Noisy Black Skinny Tall Nmextreme 48W4YBn
Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq Nike Black Legend Løbesko React Performance Neutrale qgTR6wq
Light Fit Skinny Blue Pull amp;bear Jeans YwBBI
Nike Løbesko Black Performance Legend Neutrale React

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Nike Legend Black Neutrale React Performance Løbesko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Neutrale Performance React Nike Løbesko Black Legend

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Skinny Jeans Pull amp;bear Fit Blue SYAqxUEw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

React Black Legend Neutrale Nike Løbesko PerformanceRelaxed Mid Fit Jeans Blue New Look Granola pwgaa7x

And Skinny Dorothy Black Fit Lift Perkins Shape Jeans TgTxwEzqa