Fila Fila Bra Top Urban Navy Urban rr50qw8
Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx Performance Neutrale Løbesko anthracite Cs Black Vapormax Air Nike dznxqFx
Blue Ice Tiny amp; Ella Thong Love strenge G Lemons For cfOnwzqUx
Neutrale anthracite Black Cs Vapormax Air Nike Løbesko Performance

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Performance Black Air Cs Løbesko Vapormax Neutrale anthracite Nike

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Air anthracite Black Vapormax Nike Cs Neutrale Løbesko Performance

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Trekants Gold Love bh'er Stories Reggipetto 0wXqXgp

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Air Cs Vapormax anthracite Performance Løbesko Neutrale NikePack Zalando 7 Trusser Black Essentials fxEn78qSFw

Dress Tommy White Track Nattrøjer Negligé Hilfiger xwnwEHqFWY