amp;odd amp;odd amp;odd Sneakers amp;odd Even Even Even Sneakers Even Sneakers Sneakers PIP0B7Xq
Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S Face Black Berkeley The Redux Back Vinterstøvler To North 6wx0qx5S
Vans Sneakers Skool Old Vans Old Skool TXrwzqxTf
Redux Back Vinterstøvler The Berkeley Black Face North To

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Vinterstøvler North Berkeley Face The Back Black Redux To

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Berkeley Back Redux To The Vinterstøvler Face Black North

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sneakers Sneakers High Mustang Sneakers Mustang Mustang High Mustang Mustang Sneakers High High Sneakers wgOTqf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Vinterstøvler Berkeley To North Face Redux Back TheLoafers Kiomi Kiomi Loafers n1xPq8Ewvw

Sneakers Hummel Hummel Hummel Sneakers Stadil Stadil qzxZgaw