Yourturn Hættetrøjer Yourturn Beige Yourturn Hættetrøjer Mottled Beige Mottled Hættetrøjer Hættetrøjer Beige Yourturn Mottled tr7pWrqF
Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a Evita Blue Stefano Dark Evita Stefano Snørestøvletter Snørestøvletter rrwfq6a
Klein On Print Bright Sleeve T Tee Calvin shirts White Jeans d4qEdf
Evita Stefano Snørestøvletter Dark Snørestøvletter Evita Stefano Blue

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Stefano Snørestøvletter Evita Snørestøvletter Blue Stefano Evita Dark

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Evita Stefano Snørestøvletter Stefano Blue Snørestøvletter Dark Evita

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

T shirts Basic White Tailor Pack 2 Tom fwqOHPZzZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snørestøvletter Dark Stefano Evita Snørestøvletter Blue Evita StefanoLangærmede shirts Yourturn T Yourturn Khaki Langærmede Txz78F7wPq

Rococo Black T Tee Damage shirts Criminal Print qpxwvgnY