shirts Tee Red T Fila Pellam Print True 4wpwtq5
The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO The Shoe Sand Støvletter Bear Gore Tgg7fFqO
Performance sail Logo Nets Hættetrøjer Brooklyn Nike Essential Nba Black Hoodie SzdORwqv

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bear Støvletter Gore Shoe The Sand

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Gore Shoe Støvletter Sand The Bear

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pants Construct O'neill Forest Night Skibukser zYYwqU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Gore Støvletter Shoe Sand Bear TheBlack Jacket Jakker Klein Wind Vandafvisende Calvin Performance Regnjakke 80Hw6nq

Grey Bromont Spyder Spyder Bromont Skijakker Grey Spyder Bromont Grey Skijakker Spyder Skijakker qXUFwxU1St