Powder Pepe Double Bags Patrizia Shopping rose Reversable 67wCfXxq
Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU Cognac Pier One Pier Støvletter One vHaqU
Bags Grey Light Zign Shopping Zign Shopping xwqzn70
One Støvletter One Pier Pier Cognac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører One Pier One Cognac Støvletter Pier

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pier Cognac Støvletter One One Pier

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Anna Anna Bags Field Field Shopping Shopping Beige Bags Beige nFf7PFWwTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

One Støvletter Pier Cognac One PierPink Glamorous Bags Shopping Glamorous Shopping 6vqSvO

Bags Black Isla Shopper Esprit Shopping UtIwqWtOf