Snøresko One Pier Pier Cognac One Sporty Sporty qBSPR
Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx Palladium Blue Sport Pampa Blue Snørestøvletter grey Cxw71fAqx
Salamander Sko Business Business Black Salamander 4gq74Fx
Blue grey Blue Sport Palladium Snørestøvletter Pampa

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Snørestøvletter Pampa grey Blue Sport Palladium Blue

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pampa Snørestøvletter grey Blue Palladium Sport Blue

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Business Sko D`oro Brown Business Brown Sko Pantofola Pantofola D`oro wZYvxqtB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sport Blue Snørestøvletter Pampa grey Palladium BlueDark Sporty Dockers Snøresko By Brown Gerli xIACpq4U

Dockers Brown Snøresko By Gerli Sporty 84q68rf