Solid Parkaer Key Red Brooke West tqBxw8OE
Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt Bikerstøvlette Cowboy Eric Hudson Black London wxfEnBt
Winter Black Ponte Blazere Selfridge Miss 5WFq88
Bikerstøvlette Hudson Eric London Cowboy Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører London Eric Hudson Black Bikerstøvlette Cowboy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Eric Cowboy Hudson London Bikerstøvlette

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Gipsy Wild Gipsy Læderjakker Wild Wine qq461Uw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bikerstøvlette Eric Black Cowboy Hudson LondonDunjakker Patrizia Dunjakker Red Pepe Red Pepe Pepe British Patrizia Dunjakker Patrizia British British qnv4f

Overgangsjakker Blush 7 For All Modern Mankind Trucker xgxqXUOT