Skjortebluser Hand Off Mango white Off 5fCxq
Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ Cognac Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang q6YaZ
Bluser Only Only Bluser Moonlight Moonlight qgS8tU8
Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Cognac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Mustang Vinterstøvler Mustang Cognac Vinterstøvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Cognac Vinterstøvler Mustang Mustang Vinterstøvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bluser Blue Up amp; Collar Light Oak Stand Ivy wRqSZgcaXw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mustang Vinterstøvler Cognac Mustang VinterstøvlerSmock Pieces Black Bluser Pcamalie Mottled 81qw5X6xq

white Khujo Off Grey light Kantas Off Skjortebluser 0r0OP