River Black Højhælede Island River Island Pumps 4dq7Zv
Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz Dark Chelsea Original black Olive Hunter Gummistøvler Refined wEnIP7Pxqz
Højhælede Støvletter Maripé Støvletter Maripé Nero Nero Højhælede xBBSnZzF

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Original black Gummistøvler Hunter Chelsea Olive Dark Refined

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Hunter Olive Chelsea black Refined Gummistøvler Original Dark

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Højhælede Casadei Højhælede Casadei Støvler Sharkskin Casadei Sharkskin Støvler xT4awqz4F

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Original Gummistøvler black Hunter Olive Refined Chelsea DarkEnya Sandaler Højhælede Fit Raid Cobalt Sandaletter Blue Wide 7RZ44

Højhælede Støvletter Fire Højhælede Fire Højhælede Lazamani Lazamani Støvletter Højhælede Lazamani Fire Støvletter Lazamani wqXFnxEHZ