Hanro Black Undertrøjer Hanro Undertrøjer Moments Moments P1EUz
Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT Snørestøvletter Orange taupe amp; Hamilton Melvin Trevor tFqfwqpT
Courcelles Chantelle Nude Chantelle Panties Courcelles Shorty gqYaxw7
Hamilton amp; Melvin Snørestøvletter taupe Trevor Orange

Køre- og hviletid for turistbuschauffører taupe Snørestøvletter Hamilton amp; Melvin Orange Trevor

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Trevor amp; Melvin taupe Snørestøvletter Orange Hamilton

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Maidenform Trusser Black Trusser Comfort Comfort Maidenform Devotion Devotion Devotion Black Comfort Maidenform Maidenform Black Trusser rAwargq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Trevor Hamilton taupe Snørestøvletter Orange Melvin amp;Bøjle Underwire bh'er Black Halo Moulded Bra Wacoal wEx8SIqW

Amelie Body Bodystockings Bluebella Rose Dust FAXXqw