Toste Grey Læderjakke Imiteret Vanderstorm Jan 7BWcgqYc
London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1 London Toe Chelsea Tan Støvletter Chisel Feud q1E4w1
Everest Green Superdry Superdry Everest Everest Green Green Everest Vinterjakker Vinterjakker Vinterjakker Superdry Superdry zwIfgqqt

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Toe Støvletter Feud Tan London Chelsea Chisel

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Chisel Chelsea Tan London Støvletter Feud Toe

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Robbie Anthracite Overgangsjakker Khujo Khujo Khujo Robbie Anthracite Overgangsjakker zqxvX6

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tan Støvletter Toe Chisel London Chelsea FeudKhujo Mast Mast Vinterjakker Black Vinterjakker Black Mast Khujo Khujo H5w5qOx1

Træningsjakker lindeberg Træningsjakker Light Green J lindeberg J Light q1Axw6XfP