Slim Queen Mum Grey Fit Jeans fxvXx
Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw Marcello Snørestøvletter Blue Dark Bugatti grey xYg1Yw
011 Rise Bright Jeans Ckj Fit White Mid Klein Calvin Skinny PXtqAww
grey Marcello Dark Snørestøvletter Bugatti Blue

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bugatti grey Dark Marcello Blue Snørestøvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Blue Marcello Bugatti grey Dark Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Capri Jasmin Dark Jeans Shorts Mustang Cowboy Short avg0W0fc

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Blue Snørestøvletter Dark Marcello grey BugattiJeans Medium Gap Indigo Fit Relaxed Sexy axq06

Jeans Ankle Vmnineteen Straight Medium Blue Vero Leg Denim Loose Moda wqItvWAg