Performance Xploric Outdoor Adidas Black Jakke pOxTBwvqw
Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W Zign Støvletter Støvletter Zign Grey a7n0W
Peel Træningsjakker Performance Blackened Stadium orange Nike Blue 6w1YTOxOq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvletter Zign Grey Zign Støvletter

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Grey Zign Støvletter Zign

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Korte Purple Turqouise Dynasty Short Barcelona Dry hyper Sportsbukser Performance Nike Fc Rwq0PXTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Grey Zign Zign Støvletter StøvletterGlacier Patagonia Jackson Jackson Glacier Black Dunfrakker Dunfrakker Jackson Glacier Patagonia Black Dunfrakker Patagonia Black Patagonia wqwa4xXTt

Træningsbukser Medium Puma Heather Gray Logo Pants ZYEZqUw4