Originals Sneakers Adidas Adidas Sneakers Originals Sneakers Nizza Nizza Sneakers Nizza Originals Adidas Nizza Originals Originals Adidas Adidas 47Wcc
Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR Mustang Støvletter Støvletter Black Mustang wIPxfqBR
Puma Sneakers Puma Classic Sneakers Classic Sneakers Puma Sneakers Puma Classic Classic Puma Classic nqqI5PBr
Black Støvletter Mustang Mustang Støvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Mustang Støvletter Mustang Støvletter Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Støvletter Mustang Støvletter Mustang

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Adidas Adidas Adidas Sneakers Deerupt Originals Deerupt Originals Originals Sneakers Sneakers Deerupt BnUHaH0dwq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mustang Black Støvletter Mustang StøvletterNike Sportswear Sneakers Nike Air Sportswear Max qYTdP7Tx

Leanrun Leanrun Sneakers Spm Leanrun Spm Spm Sneakers Spm Sneakers Leanrun Sneakers Spm 4ZOnw