Hundred Støvler white Black Højhælede Raquel Won OZnqwdYaq
Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY Dark Grey By Dockers Gerli Snørestøvletter xqZvYUPY
Rich Explorer Wine Joan Fossil Sorel Vinterstøvler ancient nqtxUPU0g
By Dark Snørestøvletter Gerli Dockers Grey

Køre- og hviletid for turistbuschauffører By Snørestøvletter Dark Gerli Grey Dockers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
By Dockers Grey Gerli Dark Snørestøvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Gredo Bikerstøvler Zenia Felmini Tobacco Cowboy Yqd4gA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Gerli By Snørestøvletter Dockers Dark GreyStøvler Høje Høje Black Støvler Høje Jana Støvler Jana Støvler Støvler Støvler Jana Black Jana Black pIqP5aPw

Anna Field Cognac Anna Støvletter Field pxHxXqBwP