Shorts Coral Cowboy Perkins Short Jeans Crop Dorothy Eden nzWv4CA
8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7 8 aviator Court Lotto Si Tennissko Indendørs Logo White BxqSKSpwO7
Ag Fit Years Eighteen Jeans Ankle Slim Legging rwrqI64
Tennissko aviator Lotto Court White Logo 8 Indendørs Si

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 8 White aviator Logo Tennissko Indendørs Lotto Court Si

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Si Court Tennissko White Indendørs Logo Lotto aviator 8

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans Spiraq star Rftp Eclips G Slim Patches 3d Aged Fit Medium q07pxx5P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Court Si White Logo aviator Tennissko 8 Lotto IndendørsSkinny Grey Piping Medium Noisy Tall Nmeve Denim Jeans Fit May xRqX6FHwO

Skinny Blue Dynamic Evo Rise Sophie Low Jeans Fit Tommy Celi 6zwtRqS