Vinterfrakker Pier Oliv Pier One One Vinterfrakker 7CFdqWwf
Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd Performance Core Black Tracerocker Black utility Terrex Adidas Hikingsko qWCfqd
Frakker Klassisk Black Solid Mathieu Jeans Indicode CwtqTx
Adidas utility Black Terrex Tracerocker Performance Hikingsko Core Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Tracerocker Performance Core Hikingsko Black utility Adidas Terrex

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Hikingsko Black Adidas Black Terrex Tracerocker utility Core Performance

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Klassisk Filippa Black Frakker Ross Coat K vCxrCTI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Terrex Tracerocker Adidas Core Black Hikingsko utility Black Performanceamp; Black Jprclimb Jack Jones Premium Parkaer 1wZ4qSP

Frakker Tiger Sweden Klassisk Classy Black Jeans Of 78xF1nRHqw