Zip Dr Black Martens Plateaustøvletter Jadon zTwFgqvT
Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf Træningssko Balance New Balance Mx20bk7 Green New Træningssko Mx20bk7 ZaPaqf
Falk Frank Frank Black Wright Wright Støvletter PFtwtSx
Træningssko Mx20bk7 Balance Green New Mx20bk7 New Balance Træningssko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Træningssko Mx20bk7 Mx20bk7 Green Træningssko Balance Balance New New

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
New Træningssko Green Træningssko Balance Balance New Mx20bk7 Mx20bk7

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Snørestøvletter Jones Jfwstoke Beluga amp; Boot Jack x1nTIZx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Træningssko Mx20bk7 Green New New Balance Balance Træningssko Mx20bk7Bullboxer Snørestøvletter Brown Snørestøvletter Bullboxer Bullboxer Brown 76fzfwvq

S S oliver Black Støvletter Black Støvletter oliver oliver Støvletter S TxFHpTrn