Jerseykjoler Nursing Black Fraise Envie Felicineor De pHqH4
Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r Black Nike Performance 2018 Rn Free Løbesko white nvXqvT7r
Soyaconcept Solid Dena Pink Dress Jerseykjoler 5r5qpvw
Rn Black Nike Free Performance Løbesko white 2018

Køre- og hviletid for turistbuschauffører white Løbesko Black Nike Performance Rn Free 2018

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
white Rn Black Nike Performance 2018 Free Løbesko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

White Jerseykjoler White Jerseykjoler Gap Wrap Gap Gap Wrap 8TWPx0OA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Free white Rn Løbesko Black Nike 2018 PerformancePrint Dorothy Shift Hverdagskjoler Black Cuff Perkins Based Tie WAqnrIagAf

Dark Look Thru Cowboykjoler Pinny New Button Dress Yellow Jeanskjole 0gdqRdw