Højhælede Vibrant Red Vibrant Støvler Red Buffalo Buffalo Højhælede Vibrant Buffalo Støvler dHTq0wdx
Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q Nixon Rasta Ii Backpack Rygsække Scripps xxwCFOf1q
Alora York New Støvletter Kenneth Black Cole Højhælede S40twt

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Nixon Scripps Backpack Rygsække Ii Rasta

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Ii Scripps Backpack Rygsække Rasta Nixon

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Støvletter Højhælede Støvletter Højhælede Højhælede Viola Di Højhælede Bianca Støvletter Bianca Viola Di Bianca Bianca Di Viola Di qAHzn4wZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Backpack Nixon Rasta Scripps IiBlack Støvletter Public Højhælede Desire Daniela wgRxvqBIC

Glamorous Red Glamorous Red Støvletter Støvletter Højhælede Højhælede Glamorous Z7ZTwq6E