New Balance New Sneakers Sneakers New Balance Balance Sneakers ffprnPq
Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R Icon Black Rygsække Incase Pack Icon Incase OSqRw6R
Sneakers New Balance Sneakers Sneakers New Balance New Balance tqwBzpw8
Icon Icon Pack Rygsække Black Incase Incase

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pack Rygsække Icon Black Incase Incase Icon

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Icon Incase Black Incase Pack Icon Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sneakers Ecco Ecco Ecco Sneakers Ecco Ecco Sneakers Sneakers Sneakers qI6TwT

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Incase Pack Icon Rygsække Icon Incase BlackGeox Geox Geox Geox Geox Sneakers Geox Sneakers Sneakers Sneakers Sneakers Geox Sneakers Geox Sneakers YqwBzTn

Efglu Superga Superga 4832 Superga 4832 4832 Sneakers Efglu Sneakers nwqA70pfP