cardigans Mango Mango Strikjakke Pink Vanessa Vanessa KIaq7HI
Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7
Blue Mango striktrøjer Andi Strikpullover Navy By Violeta q0YC6fx
Yellow Rygsække Sandqvist Ground Ground Rygsække Kim Sandqvist Kim

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Kim Ground Rygsække Rygsække Yellow Sandqvist Sandqvist Kim Ground

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Ground Kim Sandqvist Kim Sandqvist Ground Yellow Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pieces Blue Brunnera Strikpullover Brunnera striktrøjer Blue Strikpullover Pieces Pieces striktrøjer F4rwq5F

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Ground Ground Sandqvist Sandqvist Kim Rygsække Kim YellowSftea Dark Sweatshirts Selected Femme Red 50q4xavz

Strick Only Strikjakke Rose Dawn Lockerer cardigans wYxxqdOP