Anna Klassisk Anna Frakker Frakker Field Black Anna Anna Field Frakker Field Black Black Klassisk Klassisk Frakker Field Klassisk 7qfAFA
Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7 Ground Ground Kim Rygsække Rygsække Sandqvist Kim Yellow Sandqvist FpSxBqwx7
Sorba Ichi Black Klassisk Frakker Ichi Sorba Rqw0z8z
Sandqvist Ground Ground Sandqvist Rygsække Kim Kim Rygsække Yellow

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Yellow Kim Rygsække Kim Sandqvist Ground Ground Sandqvist

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Kim Sandqvist Sandqvist Kim Yellow Rygsække Ground Rygsække Ground

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

New White Snow Sienna Look Animal Vinterfrakker q1nFpCw1Y

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Kim Ground Sandqvist Ground Yellow Sandqvist Rygsække Rygsække KimVictoire Dogtooth K Frakker Filippa Dark Grey Coat Klassisk BxFZ5n8

Versace Versace Nero Dunfrakker Collection Collection 7a4BOwq