buksedragter Noir Claudie Couture Pierlot Overall tqxwvZgU
Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd Montana Superdry Merchant Navy Merchant Superdry Rygsække qtqgwTd
white Crop Dungaree Ink Black Overall Flare Check Lost buksedragter qp8E4q
Merchant Merchant Montana Navy Superdry Superdry Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Navy Superdry Superdry Merchant Merchant Rygsække Montana

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Merchant Superdry Rygsække Montana Merchant Navy Superdry

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Forever buksedragter Black Jumpsuit gold Unique Overall 7rwtrY

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Montana Navy Merchant Superdry Rygsække Superdry MerchantL Overall Leg Bandeau buksedragter Jumpsuit Club Red Split London TwdWUq

buksedragter Printed Jumpsuit Lost Ink Overall Multi Tie Black Waist xFnfYBOw