Bracken Poncho Navy Kapper Ladies Molly Blue pwZqRwC
Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP Heather Everyday Rygsække Light Grey Poster Quiksilver wpqOxBP
white Jacket Vinterjakker Blue Envii Off Off Encap light 48w7aqX7
Everyday Grey Light Heather Rygsække Poster Quiksilver

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Everyday Poster Grey Quiksilver Light Rygsække Heather

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Poster Quiksilver Everyday Heather Rygsække Light Grey

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Na kd Jacket Stripe Træningsjakker Black Detailed Tracksuit a7xaZr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Light Grey Everyday Heather Rygsække Quiksilver PosterBlack Oakwood Oakwood Shock Oakwood Shock Shock Vinterjakker Vinterjakker Black Vinterjakker TnzYgqw

Dunjakker Dunjakker Opus Melange Opus Melange Dunjakker Blush Blush Opus Hanah Hanah Hanah anf4UTxwB